Spring til indhold

Danmarks Ambassade i Mozambique

Avenida Julius Nyerere No. 1162P.O. Box 4588Maputo, Mozambique
Tel: +258 2148 0000Fax: +258 2148 0010

 

 

Visum

Den Danske Ambassade i Maputo udsteder ikke visum. Dette foregår i stedet på den hollandske ambassade i Maputo. Den Danske Ambassade har ingen indflydelse på beslutninger vedr. visum truffet af den hollanske ambassade.

Pas og kørekort

Indgivelse af ansøgning om nyt pas og kørekort (læs mere om kørekort fornyelse her) kan ske ved personlig henvendelse til ambassaden tirsdag mellem 09-12.

Tid til ansøgning om pas og kørekort skal aftales ved telefonisk henvendelse til ambassaden.

Ambassaden lukker som tidligere meddelt d. 1. december 2017. Sidste dag for bestilling/fornyelse af pas og kørekort er derfor d. 31. oktober 2017 kl. 12. Herefter  vil bestilling af pas og kørekort foregå på nærmeste Danske ambassade, pt. i Pretoria.

Uden for åbningstider:
Vil du automatisk blive stillet om til Udenrigsministeriets Borgerservice

AKTUELT

Danske organisationer

3F

Under denne menu finder du beskrivelse af danske fagforeninger, NGO'er og privatsektor organisationers arbejde i Mozambique.

Danmarks tilstedeværelse i Mozambique strækker sig tilbage til før landets uafhængighed fra Portugal og tæller en række danske organisationer med forskellige projekter i Mozambique.

Læs mere om organisationerne her.

Danida Business

Danida Business

Danidas Business programmer har til formål at bidrage til fattigdomsbekæmpelse i Danidas program-samarbejdslande, herunder Mozambique, ved at inddrage danske virksomheder i bistandsarbejdet.

Programmerne tilbyder assistance og økonomisk støtte til etablering af langsigtede bæredygtige partnerskaber mellem danske og mozambikanske virksomheder, som direkte bidrager til fattigdomsbekæmpelse i Mozambique.

Læs mere om Danida Business her.

Denmark-Mozambique Partnership policy 2012-2015

Om os

Den danske ambassade

På denne side kan du finde information om ambassasadens arbejde, og om de ansatte.

Du kan også finde oplysning om vores lukkedage.