Spring til indhold

ACON

ACON (Associação Comercial Moçambique – Países Nórdicos) er en nyligt dannet erhvervssammenslutning etableret i Maputo.

Organisationen er åben for både private og virksomheder, der har interesse i at udvikle og drive handel mellem Mozambique og de nordiske lande, og som søger investeringsmuligheder i Mozambique. ACONs overordnede mål og aktiviteter er:

 • At skabe et forum hvor erhvervsfolk kan drøfte fælles forretnings-relaterede interesser i Mozambique og de nordiske lande.
 • At fremme og tilskynde forretningsmæssige kontakter og forbindelser samt andre kommercielle aktiviteter mellem Mozambique og de nordiske lande.
   
 • At opretholde kontakten med den Mozambikanske regering og regerin-gerne i de nordiske lande med henblik på at sikre, at medlemmerne af ACON er informeret om statslige politikker og initiativer i relation til kommercielle aktiviteter, samt informeret om muligheder og reguleringer indenfor handel.
   
 • At analysere lovgivning, politikker og procedurer, der enten påvirker eller kan påvirke forretningsmæssige forbindelser mellem mozambikansk og nordisk erhverv, og efterfølgende træffe de nødvendige beslutninger i forhold til disse.
   
 • At arbejde for at fremme et passende etisk erhvervsmiljø for ACONs med-lemmer.
   
 • At samarbejde med lignende organisationer.

For yderligere information og detaljer angående ACON-medlemskab, kontakt formand Torben Sørensen på tlf +258 823013620 eller e-mail t.sorensen@liquidlogic.co.mz.

Kontakt ACON

Formand Torben Sørensen

+258 82 301 3620

t.sorensen@liguidlogic.co.mz